Karma Träningscenter erbjuder det mesta inom träning och hälsa.

Våra passalar

Nyttjande av våra passalar är fritt så länge det ej är något bokat pass där och vid bemannade tider. Vi har även ett stort utbud av olika gruppträningspass, t.ex. yoga, HIIT-träning, spinning, dans, Bodypump och Bodycombat.
Våra träningspass

Åldersgräns

Åldersgräns på gymmet är 15 år. Detta gäller även på våra gruppträningspass med vikter tex Bodypump och Kettlebell. Övriga pass är från 13 år. Har du inte åldern inne ännu men ändå vill träna, så kan vi även erbjuda Träningsskolan.
Läs om Träningsskolan

Anti doping policy

Vi på Karma Träningscenter accepterar inte och tar avstånd från bruk av doping och narkotika. Om vi misstänker bruk eller försäljning av otillåtna preparat vidtar vi åtgärder enligt vår handlingsplan.

Misstänker du bruk eller försäljning av doping eller narkotika, vänligen kontakta personalen.

Träna på obemannade tider

Första gången du går in i den obemannade ingången får du välja en fyrsiffrig pinkod. Du håller kortet mot läsaren och väljer kod, sen får du bekräfta koden du valt genom att trycka de fyra siffrorna igen. Efter det håller du kortet mot läsaren ytterligare en gång och trycker din kod. Har du några problem, kontakta receptionen på bemannad öppettid.

Anna Sandelin Berg

Anna har varit med från allra första början och startade Karma Träningscenter 2012. Anna är Centerchef och gruppträningsinstruktör i bla Les Mills passet Bodycomat.

Jessica Sundström

Jessica arbetar som hälsocoach och gruppträningsinstruktör i Les Mills passen Bodypump och Bodyattack samt de egna passen Karma Flow mm. Jessica är även utbildad Personlig tränare och Stresspedagog.

Annica Gustafsson

Annica hittar du lite överallt på Karma Träningscenter. Hon ser till att det är rent och snyggt överallt och hjälper våra kunder i receptionen. Hon är även ansvarig för vår frukostservering på fredagar.