Våra fantastiska instruktörer

Åsa Edström Bergström

Att bli instruktör var för mej inte ett lätt beslut att fatta. Jag älskar att träna och att få utmana mej själv. När utmaningen och inspirationen inte riktigt fanns där så bestämde jag mej för att efter att jag fått frågan många gånger – kör, bara kör!

Jag är nu instruktör i tre fantastiska pass från LesMills och i NonStop. Det är fortfarande en stor utmaning varje gång jag intar scenen. Inspirationen den får jag från ER alla! Utan er och det ni sprider vore jag inte där jag är idag. Men att vara instruktör betyder så mycket mer för mej än att få leda pass. Tänk att jag kan vara en del av någons utveckling och att ge energi och driv i att lyckas och investera i livet! Att dela med sej till varandra i smått och stort. Att få vara instruktör är en gåva och utan er är jag ingenting.

Det bästa med gruppträning för mig är gemenskapen, att vara en i teamet. Alla kan vara med oavsett erfarenhet eller fysisk start. Alla jobbar mot samma mål men att klara det på sin nivå och att känna utvecklingen och känna stödet från tränings kompisarna!

Mitt bästa träningstips: Att komma ihåg planen, målet och att fullfölja den. Alla pass räknas och gör skillnad! Ibland måste man komma ihåg sitt “WHY”. Våga utmana med en ny klass för att utvecklas och ha ”COMMON SENSE” att lyssna på kroppen! Men framför allt att ha KUL! Jag är tacksam för att Du finns och att jag har möjligheten att ingå i Ditt schema, i Din veckoplanering. Vi ses på Karma i höst!

Elin Guttelvik

Hej allihopa! Jag heter Elin Guttelvik och har haft lyckan att vara en del av Karma-familjen sedan januari av 2013. Den sommaren samma år blev jag instruktör inom Les Mills-passet Sh’bam och har senare genom åren fyllt på med både kunskap och licenser inom Bodybalance och Bodyattack. Ända sedan start har jag älskat gruppträning och gemenskapen som finns i passalarna!

För mig handlar träning om BALANS. Att ge kroppen både styrka, kondition och framförallt stretch och nedvarvning. Ge kroppen ökad muskelstyrka och öka flexibiliteten för att undvika skador i vardagen. Jag längtar till en ny termin med er, fylld med energi och glädje. Tillsammans är vi oslagbara!

Mia Tällberg

Efter några tuffa privata år så kände jag att jag måste göra nått med mitt liv. Steget i rätt riktning blev Karma träningscenter / Itrim. Med viktnedgång kom orken och modet att börja träna igen. Jag började på gruppass och blev förälskad – Förälskad i känslan att träna tillsammans att puscha varandra, värmen och glädjen det gav. Så när frågan kom om jag ville bli Bodypump instruktör var svaret självklart JA!

Alla kan vara med och alla stöttar varandra och man utvecklas enormt med gruppass. Man har alltid ett leende på läpparna efteråt och en skön känsla i kropp och själ.

Vi ses på Karma! Kram Mia.

Staffan Tällberg

Staffan är en gammal olympier i vintersporten backhoppning som gillar mångsidig och fysisk träning. Han leder en populärt cirkelträning som passar alla deltagare gammal som ung man som kvinna oavsett tidigare träningsvana.

Där får man prova på allt från styrka, kordination och balans i olika stationer på ett roligt och utmanande sätt. Noggranna genomgångar innan varje pass är något som staffan alltid ger. Han leder även kettlebell samt MBT (multibalance training).

Jessica Sundström

Hej allihopa Jag började jobba på Karma TC redan 2013 och har under den tiden haft underbart varierande arbetsuppgifter. Från massage-/spa terapeut, PT och receptionist med en debut som instruktör i bla, dans, styrka och step jobbar jag nu som hälsocoach, PT och instruktör.

Jag älskar att leda träning i grupp eftersom jag får möjlighet att skapa och dela upplevelsen och energin med våra fantastiska medlemmar <3 Vi ses på Karma TC // JESSICA

Lotta Jernkrok

Jag heter Lise-Lotte men jag kallas för Lotta. Jag har varit gruppträningsinstruktör sedan 2016 och leder i höst passen Mage, Rygg & Runpa , LesMills Sprint, Spinning, Karma Booty och Jumping. Själv så tränar jag gärna Hiit pass och styrkelyft på gymmet, ta både långa lugna och korta intensiva promenader ute i naturen och självklart så älskar jag energin i gruppass!

Jag älskar att se framgångar, att känna att deltagarna får ut de som de vill och behöver samtidigt som det är roligt och inspirerande! Viktigaste med din träning är att den blir av och att du samtidigt går därifrån med ett leende och känner att wow vad jag är bra! Satsa på dig och ditt mående! Vi ses på Karma träningcenter / Lotta

Mari Carlsson

Jag heter Mari Carlsson och kommer ursprungligen från Örnsköldsvik i Ångermanland. Har alltid älskat att träna och under de senaste åren är det löpning som legat mig oerhört varmt om hjärtat. I höst kommer jag leda cykelpass, både les mills sprint och mina egna spinningpass.

Det bästa med gruppträning är gemenskapen “vi-känslan”, att vi tränar tillsammans. Det får mig att ge det där lilla extra och tar träningen till en lite högre nivå.

Mitt bästa träningstips är att utföra någon form av rörelse som du tycker är kul. Hur länge du håller på eller vad du gör spelar ingen roll, huvudsaken är att du rör dig – På något sätt. Sen kan man alltid påminna sig om den där fantastiska känslan som infinner sig både under, men kanske framförallt efter, ett träningspass. Du ångrar aldrig att du tränat. Vi ses på Karma!

Erika Spinnars

Träning för mig handlar om att få må bra, om att få ökad livskvalité, att bli starkare i vardagen. Träning för mig är att träna för att leva, inte leva för att träna.

Det bästa med gruppträning är glädjen, gemenskapen och tillhörigheten. Du behöver aldrig känna dig ensam. Mitt bästa träningstips är att det aldrig är försent att börja, att inte ge upp och att motivationen kommer med resultaten, inte tvärtom.