Hos oss hittar du en stor variation av olika träningspass

Gruppträning

Hos oss hittar du en stor variation av olika träningspass. Vi har allt från lugna yoga pass till riktigt tuffa intervallpass, vi har bredden med över 35 pass i veckan under högsäsong fördelat på veckans alla dagar! På gymmet är det 15 års gräns, detta gäller även på våra gruppträningspass med vikter som tex Bodypump , Rough och kettlebell. Alla andra gruppträningspass är från 13 år. Välkomna!
Boka pass här

Bodypump™

Här jobbar du med skivstång och viktplattor. Du tränar upp styrka och uthållighet i hela kroppen på ett enkelt, utmanande och framförallt roligt sätt. Transformera din kropp med den beprövade formeln: THE REP Effect™ som är ett genombrott i styrketräningen. Med fokus på låga viktbelastningar och höga repetitioner kommer du att bränna fett och kalorier, få styrka och snabbt producera tonade muskler.

Booty / Core

Ett pass där hela kroppen används men med störst fokus på rumpa, ben och mage. Vi jobbar med redskap som stepbräda, viktplattor och den egna kroppsvikten i olika övningar för att förbättra både styrka och puls.

Bodyattack®

Högintensiv, sportinspirerad konditionsträning med dynamiska rörelser som utmanar din styrka och uthållighet. Detta pulshöjande intervallpass till motiverande musik är perfekt för dig som vill öka din förbränning, kondition och explosivitet.

Cirkelgym

Ett cirkelträningspass i vårt cirkelgym, som är lämpligt för alla. Passet ger en utmanande och effektiv träning för deltagare i alla åldrar. Du tränar individuellt vid olika stationer/maskiner, under ledning av en instruktör. Cirkeln består av övningar för hela kroppen. TIPS! Värm gärna upp innan passet då vi kör igång med övningarna på en gång.

Cirkelträning

Ett styrke- och konditionsprogram utformat för att ge dig som deltagare en bred och mångsidig träning. Funtionell träning fokuserar på uthållighet, explosivitet och kroppsstyrka. Vill du ha en utmanande träning är detta något för dig!

Dansaerobics

Ett effektivt och energigivande sätt att träna kondition och koordination genom att bygga ihop olika stegkombinationer till en rolig koreografi. Dansaerobics är passet för dig som älskar dans!

Inre lugn / Pilates

Ett lugnare pass med pilates inspirerade övningar för att förstärka bålen och öka kroppsmedvetenheten. Ett perfekt pass för dig som behöver mer stabilitet, rörlighet och balans. Kroppskontroll, förbättrad hållning, fokus och ett inre lugn. Pilates är träning som utgår ifrån kroppens mittparti och du anpassar själv rörelserna efter din egen förmåga. Vi avslutar varje pass med en stunds avslappning och mindfulness.

Jumping

En rolig, effektiv och skonsam träningsform på små studsmattor som passar alla. Du kommer snabbt märka resultat på din kondition, styrka, balans, flexibilitet samt stärka benstomme och leder. Jumping är skonsamt för knän, höft och rygg då mattan tar upp 70% av stötarna. Maxvikt för mattorna är 120 kilo och du bör ej träna Jumping om du är gravid och tidigast 6 månander efter en förlossning.

Les Mills Core™

Ett effektivt pass på 30 minuter med fokus på bålmuskulaturen. Ett skadeförebyggande pass där du tränar funktionell styrka som stärker hela din kropp. Det största arbetsverktyget i CXWORX är kroppen men du använder också gummiband och viktplattor.

Tabata Mix

30 min. Roligt, kort och energifyllt pass för ALLA. Här jobbar vi styrka och puls i korta intervaller både med och utan redskap. 20 sekunders jobb och 10 sekunders vila. Passet inleds med en kortare uppvärmning sen mixas övningar som alltid kan anpassas efter varje individ. Huvuddelen av passet varar ca 20 min.

Gym-cirkel

Vi tränar ute i gymmet med instruktör. Fokus ligger på styrketräning för hela kroppen. Perfekt pass för dig som inte riktigt ”hittat hem” ute i gymmet, känner dig osäker på inställningar eller som helt enkelt vill träna tillsammans med andra.

Les Mills Sprint™

Les Mills Sprint™ är inget vanligt cykelpass. Det är en tuff och rolig 30 min HIIT träning. Passen är uppbyggd på intervaller där målet är att arbeta på maximal ansträngningsnivå i varje intervall, för att sedan vila och återhämta sig innan du återupprepar intervallen.

Mage, rygg & rumpa

Styrkepass som utmanar mage, rygg, rumpa. Här jobbar du både med och utan redskap utifrån din egen förmåga.

Rough

Rough är passet för dig som är träningsvan och gillar tuffa, utmanande pass i gymmet med hög intensitet. Rough bygger på övningar med fria vikter, redskap samt kroppsövningar. Du bör vara skadefri för att delta på passet.

RPM™ "Ride it like you stole it"

Klättra uppför backar, susa fram på raksträckor och sprinta på upplopp – musikens variation och känsla gör det kul att träna kondition! RPM™ är enkel, rolig och effektiv konditionsträning på cykel. Under 45 minuter pumpar muskler, pedaler och musik dig till att utmana dig själv och dina egna gränser. Du anpassar själv motståndet så oavsett tidigare träningserfarenhet kan alla vara med!

Spinning

Spinning konditionspass med peppande musik i ett varierande tempo med raksträckor och uppförsbackar!

Styrka

Ett lågintensivt styrkepass som passar alla oavsett tidigare träningsvana. Vi använder oss av både skivstång och fria vikter.

Zumba

Ett glädjefyllt och dynamiskt danspass baserat på latinamerikansk- och internationell musik och dansrörelser. Vi kombinerar snabba och långsamma rytmer i enkla steg. Inga förkunskaper krävs. Rörelseglädje till heta rytmer står i fokus. - Join the Party!