Hur man blir medlem hos oss på Karma Träningscenter 

Bli medlem

Börja din resa idag

Som medlem på Karma Träningscenter får du det senaste och bästa inom träning. Karma Träningskort gäller på hela anläggningen! Gruppträning, gym och cirkelgym. Vi erbjuder ett flertal olika alternativ när det gäller betalning.
Kom in till oss i receptionen under bemannade öppettider eller fyll i en intresseanmälan via formuläret nedan, så hjälper vi dig att bli medlem!
Bli medlem

Priser

Årskort vuxen - autogiro
449:-/mån *
Årskort student/ pensionär - autogiro
300:-/mån *
Dagkort (kl 05-15 vardagar) - autogiro
235:-/mån *
Årskort vuxen
5399:-
Årskort student/ pensionär
3600:-
Dagkort (kl 05-15 vardagar) Helår
2800:-
10-klipp vuxen
1200:-
10-klipp student/ pensionär
750:-
Månadskort vuxen
750:-
Månadskort student/ pensionär
450:-
Engångsträning vuxen
150:-
Engångsträning student/ pensionär
95:-
Prova-på-kort. 2 veckor (kan endast köpas en gång)
199:-
Nytt kort (vid borttappat eller skadat)
100:-
*
Autogiro är årskort med delbetalning/ mån (betalas alltid en månad i förskott). Efter bindningstiden 12 eller 24 mån fortlöper avtalet. Efter avtalstiden kan du säga upp ditt kort med 1 mån uppsägningstid.

Våra passalar

Nyttjande av våra passalar är fritt så länge det ej är något bokat pass där och vid bemannade tider. Vi har även ett stort utbud av olika gruppträningspass, t.ex. yoga, HIIT-träning, spinning, dans, Bodypump och Bodycombat.
Våra träningspass

Åldersgräns

Åldersgräns på gymmet är 15 år. Detta gäller även på våra gruppträningspass med vikter tex Bodypump och Kettlebell. Övriga pass är från 13 år. Har du inte åldern inne ännu men ändå vill träna, så kan vi även erbjuda Träningsskolan.
Läs om Träningsskolan

Anti doping policy

Vi på Karma Träningscenter accepterar inte och tar avstånd från bruk av doping och narkotika. Om vi misstänker bruk eller försäljning av otillåtna preparat vidtar vi åtgärder enligt vår handlingsplan.

Misstänker du bruk eller försäljning av doping eller narkotika, vänligen kontakta personalen.

Träna på obemannade tider

Första gången du går in i den obemannade ingången får du välja en fyrsiffrig pinkod. Du håller kortet mot läsaren och väljer kod, sen får du bekräfta koden du valt genom att trycka de fyra siffrorna igen. Efter det håller du kortet mot läsaren ytterligare en gång och trycker din kod. Har du några problem, kontakta receptionen på bemannad öppettid.