Workshops Itrim 2019

Träffarna kommer att ligga på onsdagar med start kl 18:30.

Det bli 1 träff varje månad se sociala medier som facebook - Instagram. Samt månads mail i din inbox.

Du kommer att få med dig kunskap, verktyg inspiration för en lyckosam viktresa. Vår starka rekommendation är att du går på så MÅNGA som möjligt för att nå ditt mål.

Statistik visar att de som går på workshops är de som lyckas bäst med sin livsstilsförändring och går ner 1 kilo mer i vikt varje månad mot dem som ej deltar.

  •  Workshop 45-60 min.
  •  Du får gärna väga dig strax innan vår Workshop så kom i tid.

Beskrivning av workshops:

Välkommen till Itrim: Allt du behöver veta om din livsstilsresa på Itrim. Du får reda på hur allt går till och får praktiska råd för att göra just ditt projekt så smidigt som möjligt.

Målet och resan dit: Om du har en tydlig målbild ökar chanserna att du luckas med det du föresatt dig. Här får du möjlighet att mejsla fram din egen.

Goda matvanor: Du blir det du äter. Här får du grunderna i hälsosamma matvanor med det vi på Itrim kallar Handfast.

Stress i vardagen: Vi pratar om vad stress gör med kropp, knopp och våra vanor, och fokuserar på hur vi kan hantera stress på ett konstruktivt sätt.

Ta dig runt dina fallgropar: Alla har vi ett antal riskfaktorer som kan förstöra vår hälsosamma livsstil. Vi hjälps åt att identifiera dem och skapa effektiva strategier för att komma runt dem.

Jag är bra: Självbild och självkänsla kan i högsta grad påverka hur väl vi tar hand om oss själva och vår hälsa. Här får du såväl kunskap som effektiva övningar.

Går din motivation i vågor? Förändring kräver motivation och goda vanor som håller i längden. Det är lätt att skylla på bristande motivation när det inte går som man vill.

Är du en EMO-ätare? Emotionellt ätande kan innebära olika saker, och är något de flesta av oss kan relatera till. Här får du lära dig mer om ätbeteenden som inte är så bra för hälsan, och strategier för att få bukt med det som är utmanade just för dig.

Är du en aktiv soffpotatis? Att minska stillasittande och öka dosen av vardagsaktivitet är minst lika viktigt för hälsan som att få till sina träningspass varje vecka. Efter dagens workshop vet du varför, och har tydliga idéer om hur just du ska få till det i vardagen.

Mer om goda matvanor- fördjupning: Vi fördjupar oss i hälsosamma matvanor á la Itrim.

Så klarar du alla helger: Denna workshop handlar om att inspirera till en mer hälsosam syn på storhelger och ledighet , hur vi ska hantera risk situationer och fortsätta vår resa efter ledighet.