Kunder berättar

Sofia

Sofia

Sofia började sin resa hos oss i mars månad 2015. Under denna resa har Sofia tappat 33 kg, hittat många andra saker att belöna sig med än mat, fått ork att klara sitt arbete inom äldrevården, samt ork att vara aktiv med sin familj när hon inte arbetar.

"Det bästa med Itrim är att jag faktiskt hittat tillbaka till mig själv, och bevisat för mig själv, att jag kan, att det går och att jag använt mig av min envishet för att få tillbaka livet"

Ann

Ann

I december 2014 kände Ann att, nu får det vara nog. Då vägde hon 100,5 kg. Hon bokade sin första rådgivning hos Itrim Bollnäs och i januari 2015 startade hon sin Itrimresa.
Idag har hon gått ner 20 kg och är piggare och mer aktiv än någonsin.

Förutom gruppträning på Karma TC så springer hon mycket. Ann har löptränat tidigare, men i år förbättrade hon sin tid på Tjejmilen från 73 min till 59,57 min. Hon började på Karma TC's Löparpass med Jenny Stenälw och fick hjälp med sin teknik och att utvecklas som löpare. Ann tycker att det bästa med Itrim är de snabba resultaten på vågen och att det är lätt att äta enligt Itrims kostråd.

"Det gäller att bestämma sig, sen är det bara att köra!"

Ann

MICHAELA

Medlem hos oss på Itrim i 2 års tid och det här är hennes berättelse om sin livsstilsförändring.

"Min resa har varit lång och krokig med många uppförsbackar och hinder. Men tack vare Itrim har jag hittat min väg och mitt sätt för att må bra, äta gott och hälsosamt och inte minst glädjen i att träna. Hälsouppföljningarna och coachsamtalen har haft stor betydelse, dom har hjälpt mig på rätt spår när det varit tungt, givit mig inspiration och styrka att fortsätta och inte ge upp. Än är inte resan slut, det är en resa för resten av livet! "

Michaela

Johan

Johan

Det här är Johan en av våra fantastiska medlemmar som gjort små förändringar i sin livsstil och samtidigt gått ner 20 kg.

"Jag hade träningen i livet men trivdes inte med min vikt och hade inte förstått att man inte kan träna bort dåliga matvanor. På Karma Träningscenter Itrim  så har jag fått hjälp med att sätta mål och aktiviteter som passar mitt liv efter hur jag jobbar och lever med familj m.m. Att hitta balansen i mina måltider och ta vara på min tid och bli mer aktiv i min vardag är andra saker jag fått hjälp med av min hälsocoach för att nå mitt mål"

Jag kan verkligen rekommendera Karma Träningscenter och Itrim om du vill förbättra din livskvalité på sikt och inte bara för stunden”

Johan