Instruktörer

Simon Nilsson
Simon är en värmlandskille från Arvika som numera bor i Alingsås och är även känd som ”Super Simon”! Han arbetar på träningsanläggning Endorfin i Alingsås med att få folk att svettas, må bra och skapa massa endorfiner.

Simon startade sin karriär inom träningsbranschen redan vid 16 års ålder och harven bakgrund som gymnast på elitnivå. Han har en enorm bredd inom träning och hälsa och som exempel så och instruerar / coachar han i lesmills klasserna BODYPUMP™, BODYATTACK™, CXWORX™, GRIT™ SERIES, SPRINT™, samt CROSSFIT och egenkomponerade klasser, som ZON.

Dessutom så har Simon 5 års erfarenhet som licensierad Personlig Tränare.

Simon kommer att leda följande klasser under superweekend 2018:
Fredag : ZON 
Lördag : BODYATTACK™, CXWORX™  samt GRIT™ CARDIO.

Helena Hammarberg & Torbjörn Svensk från Rörelseverkstaden.

Vi ser träningen som en pyramid, där du i botten har rörlighet och funktionalitet och i toppen av pyramiden, finner du explosivitet och
snabbhet. Genom att utveckla din rörlighet, balans och stabilitet kan du bli stark, som i sin tur leder till en snabbhet, kraft och explosivitet. Med denna grundtanke och filosofi vänder vi oss till en bred målgrupp där vi idag möter allt från barn/ungdomar till seniorer, nybörjare till elitsatsande.

På superweekend 15/6 2018 erbjuder Rörelseverkstaden klasser i:
• Löpning från grunden
• Dynamisk rörlighet
• Stav-/skidgång
• Yoga

Torbjörn Svensk är certifierad Idrottens Fystränare och har framgångsrikt coachat simmare under 30 år. Leder grupper på land när det kommer till rörlighet, stabilitet och funktionalitet.

Som coach är Torbjörns filosofi att alltid levererar rätt träning till rätt individ, vilket innebär att individen alltid är i centrum.

Helena Hammarberg är personlig tränare med specialitet inom konditionsidrott, certifierad löp-coach, yoga- och meditationslärare och
grupptränings-instruktör sedan 20 år tillbaka. Bland Helenas klienter och elever återfinns idag allt från elitmotionärer inom cykel,
långdistanslöpning och simning till människor som helt enkelt bara vill må bra i sin vardag eller komma igång med sin träning.

”Min tränings-filosofi handlar om att blanda det starka och kraftfulla med en medveten närvaro och harmoni. Jag vill se människor som är starka, flexibla och funktionella i såväl kroppen, som inuti. Något motsatsförhållande existerar inte.”

Vi ses på Superweekend på Karma Träningscenter // Helena / Torbjörn

Elin Guttelvik

Elin är sedan några år en av våra dans stjärna på Karma träningscenter. Alltid med glimten i ögat och rytmen i blodet så leder hon dig på ett inspirerande sätt genom passet för att få dig att må bra och utmana dig
själv på ett sätt som skapar energi.

Under superweekend så kommer du att få träna med Elin på lördagen i följande pass SH`BAM samt BODYATTACK från lesmills.

Åsa Edström Bergström

Åsa är en av karma träningscenters populära instruktörer sedan några år tillbaka. Frågar man medlemmarna på karma om varför man skall gå på hennes pass så får man ofta höra ord som glad, peppande, entusiastisk.

Åsa kommer under superweekend att leda passen CXWORX samt RPM från lesmills
på lördagen den 16/6.

Fler instruktörer presenteras inom kort