Instruktörer

Annika Brodin
Vi säger välkommen hem till Bollnäs Annika som är född och uppvuxen i Bollnäs, bor i Gävle sen 1990 men har all släkt kvar hemma i Bollnäs.

Annika har jobbat som gruppträningsinstruktör sen 2001 ,då hon började med Aerobic och Step up. 2002 gick hon sin första lesmills BodyPump utbildning och är sedan dess enligt henne själv ”helt fast” i LesMills koncepten. Hon har även licencerad inom Lesmills för passen CXworx och RPM.

Annika jobbar på träningskedjan ACTIC i Sandviken där hon förutom sina välfyllda klasser även är GTA (gruppträningsansvarig).Hon har även jobbat inom kedjorna Wordclass , SATS , Må Bättre och nu ACTIC.

”Min starkaste egenskap som instruktör är först och främst min enorma träningsglädje, att få dela med sig av den med alla underbara deltagare är ju helt fantastiskt.” Hälsar Annika som längtar till Juni Superweekend för att få möta er och äntligen få leda klasser ”hemma” i Bollnäs.

Annika kommer att leda följande klasser under superweekend 2018:
Lördag : Lesmills BODYPUMP ™, CXWORX™ samt RPM™

Simon Nilsson
Simon är en värmlandskille från Arvika som numera bor i Alingsås och är även känd som ”Super Simon”! Han arbetar på träningsanläggning Endorfin i Alingsås med att få folk att svettas, må bra och skapa massa endorfiner.

Simon startade sin karriär inom träningsbranschen redan vid 16 års ålder och harven bakgrund som gymnast på elitnivå. Han har en enorm bredd inom träning och hälsa och som exempel så och instruerar / coachar han i lesmills klasserna BODYPUMP™, BODYATTACK™, CXWORX™, GRIT™ SERIES, SPRINT™, samt CROSSFIT och egenkomponerade klasser, som ZON.

Dessutom så har Simon 5 års erfarenhet som licensierad Personlig Tränare.

Simon kommer att leda följande klasser under superweekend 2018:
Fredag : ZON 
Lördag : BODYATTACK™, CXWORX™  samt GRIT™ CARDIO.

Nassim Al Fakir
Nassim är programledare, artist, musiker och träningsprofil. Han är uppväxt i en musikalisk familj och har gjort ett flertal album och låtar som har uppmärksammats.

Programledarrollen började ta fart i barnprogrammet Bolibompa.  Sen dess har programmen avlöst varandra. I och med Nassims medverkan i Let´s Dance fick man även se hans enorma intresse för hälsa och träning.

Nassim tränar ofta Crossfit och har även utbildningar i Eleiko´s funktionella träningsprogram.  Nu mera är han även utbildad Crossfit Kids Coach. Med den ena foten i nöjesbranschen och den andra i träningsvärlden är Nassim en glädjespridare och många känner igen hans smittande skratt.

FAKIR FITNESS är ett koncept som bygger på Nassims egen glädje till träning och energifulla sätt att vara.  Det handlar framför allt om utmanande cirkelträning.  Han utmanar dig som är van att träna och entusiasmerar dig som är mer av en nybörjare. 

En klass med Nassim består av rörlighet, styrka och kondition i en varierande cirkel.  Allt i en Crossfit-inspirerad anda. 

Passet delas upp i två eller tre olika delar. Inga förkunskaper behövs. Kom, känn musiken pulsera, ta i och ha kul!!

Lena Tjäder & Anders Hedin / Björktjära Fitness

Testa på  Björktjära fitness gruppträning. Individuell träning i grupp.

Där vi använder oss av skivstänger, kettlebells, hantlar och våra kroppar. Vi tränar olympiska lyft dvs frivändningar & ryck , rörlighet, styrka och kondition. Vi lägger stort  fokus på teknik och utförande.

Lena Tjäder ägare av Björktjära Fitness & head coach, ägare av LT's PT, NM-Guld i bänkpress , med i styrkelyftslandslaget 2004-2006, utbildad till PT 2014 via Exceed Performance/Eleiko, Eleiko strength coach Level 1, Eleiko basic gymnastic trainer, Lyftarkurs med Anders Bergström.

Anders Hedin ”Hedda" ägare av Björktjära Fitness & head coach. Efter 21 års A-lagsfotboll så byte han ut fotbollsskorna mot skivstången. Steg 2 special tränarutbildad i fotboll. 5 år seniortränare i A-lagsfotboll. 2 år talangutvecklare på Hälsinglands fotbollsförbund. 2 år ungdomsfotboll. Lyftarkurs med Anders Bergström.

Björktjära Fitness kommer att erbjuda pass under superweekend fredag 15/6.

VÄLKOMMEN till Superweekend
Lena & Anders - Björktjära Fitness.

Annica Bottne Melander

Annica är född och uppvuxen i Boden men flyttade till Stockholm för ungefär 15 år sedan. Utbildad Hälsopedagog på Gymnastik- och Idrottshögskolan samt även diplomerad Kostrådgivare, MammaMage-tränare och Personlig Tränare.

Gick SAFE-grundutbildning till Aerobicinstruktör för ca 10 år sedan och har älskat varje minut av gruppträning sedan dess, både som deltagare och som instruktör. Hon har instruerat allt från Aerobic och Zumba till funktionell styrketräning, seniorträning och mammaträning, mestadels på Sats i Stockholm där hon även jobbar som Centerkoordinator/Gruppträningsansvarig.

Sedan ca sju år tillbaka är Annica medlem i Les Mills Nordic Assessor Team. Som utvärderare för Les Mills har hon förmånen att utvärdera licensfilmer för nya stjärnor i BODYPUMP och SH'BAM vilket är ett fantastisk jobb som ger otroligt mycket glädje!

Annicas första grundutbildning på Les Mills var BODYPUMP där hon nu är Elite-Instructor. Hon har även hunnit instruera BODYCOMBAT och BODYJAM men just nu instruerar hon SH'BAM, BODYBALANCE, Les Mills TONE och Les Mills BARRE.

"Det har varit fantastiskt roligt att vara med från starten för dansprogrammet SH'BAM i Sverige som ligger mig varmt om hjärtat och att få vara med och bygga grunden för ”nyheten” Lesmills TONE skapar en genuin kärlek för båda dessa nya, spännande, moderna, genomtänkta, roliga och inspirerande programmen och jag ser verkligen fram emot att presentera de båda energi- och glädjefyllda programmen SH'BAM och Les Mills TONE på Karma's SUPERWEEKEND 2018 ”

Helena Hammarberg & Torbjörn Svensk från Rörelseverkstaden.

Vi ser träningen som en pyramid, där du i botten har rörlighet och funktionalitet och i toppen av pyramiden, finner du explosivitet och
snabbhet. Genom att utveckla din rörlighet, balans och stabilitet kan du bli stark, som i sin tur leder till en snabbhet, kraft och explosivitet. Med denna grundtanke och filosofi vänder vi oss till en bred målgrupp där vi idag möter allt från barn/ungdomar till seniorer, nybörjare till elitsatsande.

På superweekend 15/6 2018 erbjuder Rörelseverkstaden klasser i:
• Löpning från grunden
• Dynamisk rörlighet
• Stav-/skidgång
• Yoga

Torbjörn Svensk är certifierad Idrottens Fystränare och har framgångsrikt coachat simmare under 30 år. Leder grupper på land när det kommer till rörlighet, stabilitet och funktionalitet.

Som coach är Torbjörns filosofi att alltid levererar rätt träning till rätt individ, vilket innebär att individen alltid är i centrum.

Helena Hammarberg är personlig tränare med specialitet inom konditionsidrott, certifierad löp-coach, yoga- och meditationslärare och
grupptränings-instruktör sedan 20 år tillbaka. Bland Helenas klienter och elever återfinns idag allt från elitmotionärer inom cykel,
långdistanslöpning och simning till människor som helt enkelt bara vill må bra i sin vardag eller komma igång med sin träning.

”Min tränings-filosofi handlar om att blanda det starka och kraftfulla med en medveten närvaro och harmoni. Jag vill se människor som är starka, flexibla och funktionella i såväl kroppen, som inuti. Något motsatsförhållande existerar inte.”

Vi ses på Superweekend på Karma Träningscenter // Helena / Torbjörn

Elin Guttelvik

Elin är sedan några år en av våra dans stjärna på Karma träningscenter. Alltid med glimten i ögat och rytmen i blodet så leder hon dig på ett inspirerande sätt genom passet för att få dig att må bra och utmana dig
själv på ett sätt som skapar energi.

Under superweekend så kommer du att få träna med Elin på lördagen i följande pass SH`BAM samt BODYATTACK från lesmills.

Åsa Edström Bergström

Åsa är en av karma träningscenters populära instruktörer sedan några år tillbaka. Frågar man medlemmarna på karma om varför man skall gå på hennes pass så får man ofta höra ord som glad, peppande, entusiastisk.

Åsa kommer under superweekend att leda passen CXWORX samt RPM från lesmills
på lördagen den 16/6.

Fler instruktörer presenteras inom kort