Instruktörer

Simon Nilsson
Simon är en värmlandskille från Arvika som numera bor i Alingsås och är även känd som ”Super Simon”! Han arbetar på träningsanläggning Endorfin i Alingsås med att få folk att svettas, må bra och skapa massa endorfiner.

Simon startade sin karriär inom träningsbranschen redan vid 16 års ålder och harven bakgrund som gymnast på elitnivå. Han har en enorm bredd inom träning och hälsa och som exempel så och instruerar / coachar han i lesmills klasserna BODYPUMP™, BODYATTACK™, CXWORX™, GRIT™ SERIES, SPRINT™, samt CROSSFIT och egenkomponerade klasser, som ZON.

Dessutom så har Simon 5 års erfarenhet som licensierad Personlig Tränare.

Elin Guttelvik

Elin är sedan några år en av våra dans stjärna på Karma träningscenter. Alltid med glimten i ögat och rytmen i blodet så leder hon dig på ett inspirerande sätt genom passet för att få dig att må bra och utmana dig
själv på ett sätt som skapar energi.

Åsa Edström Bergström

Åsa är en av karma träningscenters populära instruktörer sedan några år tillbaka. Frågar man medlemmarna på karma om varför man skall gå på hennes pass så får man ofta höra ord som glad, peppande, entusiastisk.

Åsa kommer under superweekend att leda passen CXWORX samt RPM från lesmills.

José Nunes

Bor i Stockholm Södermalm och jag gillar att åka runt i vårt land. Äger ingen bil, hyr när jag behöver. Flyger när det är långt, men bäst gillar jag tåg. Äter allt som gör min knopp och knopp gott, resten undviker jag oftast. Rör på mig så mycket som möjligt och jag gillar att tränar varierat. Nu när jag passerat 50 märker jag att jag sneglar mer på dynamiskt och mjuk träning än på kraft och explosivitet vilket jag ser som en helt naturlig process. Älskar att prata med och för människor.

Vad
När någon frågar vad jag gör brukar jag säga att jag tänker, skriver och talar! Däremellan tränar jag, hjälper andra med sin träning och jag hänger med härliga människor såsom min familj. En del tycker att jag reser mycket och det kan nog stämma.

Mitt varför
Jag har så långt jag minns velat hjälpa andra människor. Jag går helt enkelt igång på att utveckla människor och samtidigt göra dem gladare. Eftersom träning är mitt kall blev träningen också mitt främsta verktyg. Det är med träning och rörelse jag försöker väcka intresse och engagemang.

Recension
Moveoo är känt för att vara en utmanande och samtidigt tillåtande träningsmetod som som ofta lockar fram skratt.
Med Moveoo har vi gjort det enkelt att träna på ett varierat och effektivt sätt oavsett redskap, miljö och nivå.
Moveoo används av personliga tränare, i gruppträning och inom idrotten. +++++ AFTONBLADET TESTAR

Du tar chansen att träffa José och testa Moveoo på Karma Superweekend Bollnäs 14/15-6 2019

Torbjörn Svensk

Torbjörn Svensk är certifierad Idrottens fystränare, lärare av Svenska Simförbundet samt utbildad inom rörelseintegration och funktion av våra kroppar vid Aspera Education. Tidigare har han framgångsrikt simmat för Uppsala Simsällskap, men idag återfinns han oftast vid kanten som en uppskattad tränare då hans modell ger snabb och god effekt av träningen.

Torbjörns bakgrund som elitsimmare och ca 30 år som tränare inom olika idrotter har givit honom en stor ödmjukhet och respekt för vad träning är och vad det gör med olika individer. Mycket träning och hög belastning behöver inte per automatik innebär att det är bra träning och att det ger önskat resultat för hälsa eller den idrott jag utövar.

För Torbjörn handlar träning om balans och medvetenhet. Balans mellan träning och återhämtning, hur får jag plats för min träning i vardagen och livspusslet? Medvetenhet om hur min kropp och knopp fungerar, vad mår jag bra av? vilka övningar och program passar mig? vad behöver jag utveckla?

Som tränare är det Torbjörns uppgift att hjälpa till med detta och erbjuda program och övningar som passar just dig/er. Det är härligt utmanande och samtidigt spännande och väldigt utvecklande, tillfredsställelsen är stor när vi träffar rätt.

Träna med Torbjörn under Superweekend 14/15-6 2019

Helena Hammarberg

Helena Hammarberg är utbildad yoga- och meditationslärare, personlig tränare inom främst uthållighetsidrotter, löp-coach, utbildad gruppträningsinstruktör inom en rad intensiteter samt utbildad inom kroppens funktion och rörelseintregration vid Aspera Education.

Helena har sedan unga år tränat mycket funktionell träning inom de idrotter som hon aktivt deltagit i och idag varierar hon sin träning allt från lugna meditativa sessioner med pass med hög puls och mjölksyra oavsett om det handlar om löpning, cykling, skidåkning, simning etc.

Hjärtat klappar extra för att bygga en hållbar kropp, som kan uträtta precis vad individen önskar och vid coachning/individuell träning är individen alltid i fokus.

Träna med Helena under superweekend 14/15-6

Lise-Lotte Jernkrok

Hon har varit lesmills instruktör i ca 2år, och leder i passen Mage/Rygg/Rumpa , LesMills Sprint.
”Själv så tränar jag gärna Hiit pass och styrkelyft på gymet.
Jag älskar att se framgångar, att känna att deltagarna får ut det de vill och behöver”

Lotta kommer att leda Premiären av lesmills sprint under superweekend 2019.

Vi ses på Karma Superweekend
Lotta

Mari Carlsson

Har varit gruppträningsinstruktör i nio år och det är absolut bland det bästa jag vet. I höst kommer jag leda Les Mills Sprint och spinning på Karma träningscenter. Själv snörar jag gärna på mig löparskorna då löpningen ligger mig otroligt varmt om hjärtat.

Att få leda pass på Karma och att få vara en del av den fantastiska gemenskapen som finns där, ger mig en otroligt härlig energi som du själv kan få uppleva på Karmas Superweekend!

Under superweekend presenterar Mari premiären av Lesmills Sprint.
Vi ses /Mari

Marie Snar

2006 började Marie som gruppträningsinstruktör i Hudiksvall. Marie är instruktör i Box, Bodypump , RPM , Rough, Hiit mm

Det bästa jag vet är när jag får chansen att vara med och få se er blomma ut på olika vis, i styrka, smidighet, självkänsla, självförtroende mm. Det värmer mitt hjärta och ger mig massor av energi!

Marie kommer att leda premiären av nya Lesmills Bodypump under superweekend.

Vi ses på Karma /Marie

Jörgen Bergström

Lesmills Bodycombat, Rpm och sprint är de tre klasserna som du kommer att kunna träna med Jörgen under Superweekend 2019.

Jörgen är sedan 6 år en av Karmas populära instruktörer och tre gånger framröstad som årets instruktör.

"Det ska vara roligt att träna det ger dig resultat och motivation och jag vet att du kommer att ha roligt på Superweekend"
Vi ses / Jörgen

 

Fler instruktörer presenteras inom kort