Åsa

Åsa Edström Bergström

Att bli instruktör var för mej inte ett lätt beslut att fatta. Jag älskar att träna och att få utmana mej själv. När utmaningen och inspirationen inte riktigt fanns där så bestämde jag mej för att efter att jag fått frågan såå många gånger - KÖR BARA KÖR!

Jag är nu instruktör i tre fantastiska pass från LesMills och i NonStop. Det är fortfarande en stor utmaning varje gång jag intar scenen. Inspirationen den får jag från ER alla! Utan er och det ni sprider vore jag inte där jag är idag. Men att vara instruktör betyder så mycket mer för mej än att få leda pass. Tänk att jag kan vara en del av någons utveckling och att ge energi och driv i att lyckas och investera i livet! Att dela med sej till varandra i smått och stort. Att få vara instruktör är en gåva och utan er är jag ingenting.

Det Bästa med gruppträning för mig är: Gemenskapen, att vara en i teamet. Alla kan vara med oavsett erfarenhet eller fysisk start. Alla jobbar mot samma mål men att klara det på sin nivå och att känna utvecklingen och känna stödet från tränings kompisarna!

Mitt bästa träningstips: Att komma ihåg planen, målet och att fullfölja den. Alla pass räknas och gör skillnad!

Ibland måste man komma ihåg sitt "WHY". Våga utmana med en ny klass för att utvecklas och ha ”COMMON SENSE” att lyssna på kroppen! Men framför allt att ha KUL!

Jag är tacksam för att Du finns och att jag har möjligheten att ingå i Ditt schema, i Din veckoplanering. Vi ses på Karma i höst!

Marie

Marie Snar

Hej Marie här !????

2006 började mitt intresse som gruppträningsinstruktör i Hudiksvall, jag
utbildade mig som instruktör i Box och Bodypump. Sen fortsatte jag med en PT
utbildning för att mitt intresse bara växte!

För en tid sedan har fått en fantastisk chans att få användning av mitt
största intresse varje dag jag är på jobbet.
Min hobby blev mitt jobb, WOW! Tack alla ni som ger mig och mina kollegor den fina möjligheten. Utan er vore det omöjligt.

Det bästa jag vet är när jag får chansen att vara med och få se er blomma ut på olika vis, i styrka, smidighet, självkänsla, självförtroende mm. Det värmer mitt hjärta och ger mig massor av energi!

Jag kan ta del av detta i alla mina arbetsuppgifter på Karma TC, som PT,
hälsocoach och gruppträningsinstruktör.

I höst kommer jag leda passen Mage/Rygg, Cirkelgym enkel, Box och Bodypump.

Och hörrni :
ALLTING GÅR, och går det inte så går det ändå”
Ses på Karma TC KRAM //
Marie

Elin

Elin Guttelvik

Hej allihopa!
Jag heter Elin Guttelvik och har haft lyckan att vara en del av Karma-familjen sedan januari av 2013. Den sommaren samma år blev jag instruktör inom Les Mills-passet Sh’bam och
har senare genom åren fyllt på med både kunskap och licenser inom Bodybalance och Bodyattack. Ända sedan start har jag älskat gruppträning och gemenskapen som finns i passalarna!

I höst kommer jag leda Les Mills Bodyattack, Danspasset samt nyheterna : Styrka Enkel och lugn stark & smidig.

För mig handlar träning om BALANS. Att ge kroppen både styrka, kondition och framförallt stretch och nedvarvning. Ge kroppen ökad muskelstyrka och öka flexibiliteten för att
undvika skador i vardagen. Jag längtar till en ny termin med er, fylld med energi och glädje.
Tillsammans är vi oslagbara!
Vi ses på Karma TC // Elin

Jörgen

Jörgen Bergström

Hej allihop, Jörgen här!
Sedan drygt 5 år tillbaka har jag något av ett dröm jobb som instruktör och hälsocoach på Karma / Itrim TC. Tänk att jag får leda några av världens bästa gruppträningspass från Lesmills.
Ibland får jag nypa mig i armen två gånger för att förstå vilken tur jag har!

För mig är gruppträning kärlek till träning och att få dela med mig av det gör mig lycklig. I höst kommer jag att presentera passen Bodycombat, Sprint och RPM från Lesmills samt Mage/rygg, Cirkelgym enkel och spinning enkel. Jag ser oerhört mycket fram emot att få träffa er alla. och se er växa i styrka och framgångar tillsammans med andra medlemmar!
Vi ses på Karma TC
/ Jörgen
Foto Katarina Hansson

Stefan

Stefan Halvarsson

Stefan är killen som gjort en resa från att aldrig satt sin fot i en träningslokal för några år sedan och en kraftig övervikt till att bli instruktör i två fysiska pass med focus på styrka.

MBT (multibalance training) där du använder linor från taket och jobbar med
din kroppsvikt som motstånd är ett pass där alla kan delta och anpassa motståndet beroende på sin styrka man jobbar individuellt men tillsammans i
grupp.

Stefan leder även Kettlebell pass under hösten 2018.

Staffan

Staffan Tällberg

Staffan är en gammal olympier i vintersporten backhoppning som gillar
mångsidig och fysisk träning. Han leder en populärt cirkelträning som passar alla deltagare gammal som ung man som kvinna oavsett tidigare träningsvana.

Där får man prova på allt från styrka, kordination och balans i olika stationer på ett roligt och utmanande sätt. Noggranna genomgångar innan varje pass är något som staffan alltid ger. Han leder även kettlebell samt MBT (multibalance training).

Jessica

Jessica Westlin

Hej allihopa
Jag började jobba på Karma TC redan 2013 och har under den tiden haft underbart varierande arbetsuppgifter. Från massage-/spa terapeut, PT och receptionist med en debut som instruktör i bla, dans, styrka och step jobbar jag nu som Itrim hälsocoach,
administratör och instruktör i Bodypump, Bodyattack och en del egna pass.

Jag älskar att leda träning i grupp eftersom jag får möjlighet att skapa och dela upplevelsen och energin med våra fantastiska medlemmar <3

Jag tar nu lite mammaledighet men kommer snart tillbaka!
Vi ses på Karma TC // JESSICA

Jessica

LOTTA JERNKROK

Lise-Lotte kallas för Lotta. Hon har varit instruktör i ca 1år, och leder i höst passen Mage/Rygg , LesMills Sprint, Spinning Enkel samt Cirkelgym Enkel. ”Själv så tränar jag gärna Hiit pass och styrkelyft på gymet. Jag älskar att se framgångar, att känna att deltagarna får ut de som de vill och behöver” Vi ses på Karma TC/ Lotta

Jessica

Mari Carlsson

Jag heter Mari Carlsson och kommer ursprungligen från Örnsköldsvik i Ångermanland. Har alltid älskat att träna och under de senaste åren är det löpning som legat mig oerhört varmt om hjärtat. I höst kommer jag leda cykelpass, både les mills sprint och mina egna spinningpass.

Det bästa med gruppträning är gemenskapen "vi-känslan", att vi tränar tillsammans. Det får mig att ge det där lilla extra och tar träningen till en lite högre nivå.

Mitt bästa träningstips är att utföra någon form av rörelse som du tycker är kul. Hur länge du håller på eller vad du gör spelar ingen roll, huvudsaken är att du rör dig - På något sätt. Sen kan man alltid påminna sig om den där fantastiska känslan som infinner sig både under, men kanske framförallt efter, ett träningspass. Du ångrar aldrig att du tränat. Vi ses på Karma!

Jessica

Ann Davis

Jag heter Ann Davis Axelsson, är före detta landslagsimmerska och har studerat, tränat, tävlat & coachat utomlands under 29 års tid. Är utbildad Personlig tränare och instruktör. Jag undervisar i Personlig utveckling, jobbar som Diplomerad Skolcoach och är medlem i "ElevHälsoTeamet" på Friskolan Lust&Lära i Bollnäs.

Till hösten kommer jag att presentera och leda passen: Yoga Breeze, Yoga Flow, Yoga Mix och Yoga Hero. Superspännande! Jag verkligen brinner för det här!

Det bästa med gruppträning :
Den gemensamma glädjen, värmen och alla de fantastiska leenden!

Mitt bästa träningstips :
Lyssna på din kropp - Vad behöver just jag för att må bra i både kropp och sinne?!

Vi ses på Karma Träningscenter
Kram Ann!

Jessica

Malin Wiklund

I drygt ett år har jag varit Bodycombat instruktör och det är det passet jag kommer att leda till hösten. Jag har varit medlem på Karma Träningscenter sedan starten 2012 och jag bara älskar gruppträningen här.

Att träna tillsammans med andra ger extra energi och glädje och det i sin tur får mig att orka prestera lite mer. Detta är en av de saker jag vill förmedla på de pass jag leder - ge grannen pepp i form av en high five eller kanske bara en blick så hjälps vi åt att bli starkare tillsammans.

Mitt bästa träningstips är att tänka på träningen långsiktigt och att låta den bli en naturlig del i vardagen och en bas som du alltid återvänder till. Vissa dagar/perioder är kanske det är svårt att få ihop det men se till att lägga "missade" träningstillfällen bakom dig och fokusera framåt. Vi mår så mycket bättre både fysiskt och mentalt om vi får den där lilla luckan av egen tid för att träna. Vi ses på Karma!

Jessica

Mia Tällberg

Efter några tuffa privata år så kände jag att jag måste göra nått med mitt liv. Steget i rätt riktning blev Karma träningscenter / Itrim. Med viktnedgång kom orken och modet att börja träna igen. Jag började på gruppass och blev förälskad - Förälskad i känslan att träna tillsammans att puscha varandra, värmen och glädjen det gav. Så när frågan kom om jag ville bli Bodypump instruktör var svaret självklart JA!

Alla kan vara med och alla stöttar varandra och man utvecklas enormt med gruppass. Man har alltid ett leende på läpparna efteråt och en skön känsla i kropp och själ. I höst kommer jag att leda Lesmills Bodypump och jag hoppas såklart att just du kommer ?

Vi ses på Karma! Kram Mia.

Jessica

Erika Spinnars

Träning för mig handlar om att få må bra, om att få ökad livskvalité, att bli starkare i vardagen. Träning för mig är att träna för att leva, inte leva för att träna.

Det bästa med gruppträning är glädjen, gemenskapen och tillhörigheten. Du behöver aldrig känna dig ensam. Mitt bästa träningstips är att det aldrig är försent att börja, att inte ge upp och att motivationen kommer med resultaten, inte tvärtom.

I höst kommer jag att leda klasser i Step och ibland Styrkepass, så kom och träna med mig!