Gruppträning

Hos oss hittar du en stor variation av olika träningspass. På gymmet är det 15 års gräns, detta gäller även på våra gruppträningspass med vikter. (Body Pump, GRIT och kettlebell.) Alla andra gruppträningspass är från 13 år. Välkommna!

Boka pass här

CXWORKS™

Vad får jag ut av CXWORX™ ?
* Snabb och effektiv träning för magen och ryggmuskulaturen 30 min pass.
* Funktionell styrka som stärker de djupa magmusklerna och förbättrar balans och rörlighet.
* Utvecklar din kroppskontroll och din hållning.
*En stark och grundläggande bålstyrka som minskar skaderisken i det vardagliga livet.
* Tuff träning som utmanar din uthållighet och vilja.

Hur vältränad behöver jag vara?
Fokus ligger på styrka och viljan att utmana men innehåller alternativ som passar alla från nybörjare till avancerade.

Vad behöver jag ha med mig?
Ta med vattenflaska, handduk och skor. Gummiband, viktplatta och matta kommer att finnas på plats.

SPRINT™

LESMILLS SPRINT™ är inget vanligt cykelpass. Det är en tuff 30 min HIIT träning som passar alla oavsett träningsbakgrund. Fördelen med att träna HIIT med cykeln som redskap är att tekniken är enkel att genomföra, skaderisken och belastningen på kroppens leder är minimal. LES MILLS SPRINT™ passen är uppbyggd på intervaller där målet är att arbeta på maximal ansträngningsnivå i varje intervall, för att sedan vila och återhämta sig innan du återupprepar intervallen. Intensiteten kan du på ett enkelt sätt justera utifrån din träningsnivå vilket innebär att du ständigt utmanar dig själv utifrån dina egna förutsättningar.
Passet är baserat på den senaste forskningen kring högintensiv intervallträning (HIIT). Studier visar att LES MILLS SPRINT™ ökar energin och ämnesomsättningen flera timmar efter avslutat pass vilket hjälper dig att uppnå resultat på ett tidseffektivt sätt.

"Hur vältränad måste jag vara för att gå på LESMILLS SPRINT™?"
Det är ett tufft men enkelt pass där alla kan utmana sig till max utifrån sin individuella träningsnivå.

BODYBALANCE™

En varsam blandning av yoga, tai chi och pilates som gör dig stark, rörlig, centrerad och lugn. Med hjälp av fokusering, andning och en serie noga utvalda rörelsekombinationer tränar du funktionell styrka, balans och rörlighet till härlig musik. Passar för dig som vill bli funktionellt starkare, förbättra din rörlighet och bli lugn och harmonisk. Se klipp på YouTube

BODYPUMP™

Les Mills BODYPUMP™ är ett effektiv styrketräningspass med tyngdpunkt på muskulär uthållighet. Träningen utförs med skivstänger där du själv anpassar vikten efter din egen förmåga. Bodypump är en rolig träningsform som passar alla, tränad som otränad, då du själv bestämmer belastningen. Se klipp på YouTube


BODYCOMBAT™

En klass med massor av kraft och energi! Med tekniker från karate, taekwondo, capoeira, boxning och muay thai utmanar du din fantasimotståndare, samtidigt som du förbrukar massor av energi, blir skickligare, starkare och får ett större självförtroende. Se klipp på YouTube

Cirkelgym

Ett cirkelträningspass i vårt cirkelgym som är lämpligt för alla. Passet ger en utmanande och effektiv träning för deltagare i alla åldrar. Du tränar individuellt vid olika stationer/maskiner, under ledning av en instruktör. Cirkeln består av övningar för hela kroppen.

GRIT Plyo™

Lesmills GRIT Plyo är ett högintensivt intervallpass där fokus ligger på spänst. Du använder en steplåda och ibland även en viktplatta för att öka intensiviteten och belastningen. Drivande musik får dig att ta din träning till en ny nivå. Bli starkare, snabbare och mer explosiv med GRIT™PLYO. Se klipp på YouTube

GRIT Strenght™

Lesmills GRIT Strenght är högintensiv intervallträning med fokus på styrka.
Här använder du skivstång, viktplatta och steplåda för att öka träningseffekten.
Musik och rörelser ger dig effektiv träning som förbättrar din syreupptagning, styrka och uthållighet. Se klipp på YouTube

Kettlebell

Du tränar med hjälp av ett järnklot med handtag som hete Kettlebell. Kettlebell är 300 år gammal men ger dig modern och funktionell träning. Du tränar både styrka, kondition, koordination, explosivitet och balans, allt på samma gång. Träningsformen är så kallad individuell-gruppträning, vilket betyder att det inte finns någon takt att följa och alla repetitioner är enbart mål, du bestämmer alltså själv hur hårt eller mjukt du vill köra.

Multi Balance Training (MBT)

Vi använder oss av ett effektivt och utmanande redskap för funktionellträning av hela kroppen, rep som hänger ner från  taket. Ett av marknadens mest effektiva träningsredskap. Du använder din kroppsvikt som främsta redskap och tack vare redskapets instabilitet tränas hela kroppen. Instruktören hjälper till med tekniken och peppar dig till att orka lite extra.

NYBÖRJARE-SPINNING

Detta pass vänder sig till dig som aldrig har prövat spinning tidigare, eller om det är väldigt länge sedan du prövade. Vi går igenom inställning av cykeln, trampteknik, olika motstånd och hastigheter. Vi tar det lugnt genom hela passet som är ca 45 minuter med inledande instruktioner, nedvarvning och stretchning. Vanliga träningskläder och gympaskor fungerar perfekt.

RPM™

Klättra uppför backar, susa fram på raksträckor och sprinta på upplopp – musikens variation och känsla gör det kul att träna kondition! RPM® är enkel, rolig och effektiv konditionsträning på cykel. Under 45 minuter pumpar muskler, pedaler och musik dig till att utmana dig själv och dina egna gränser. Du anpassar själv motståndet så oavsett tidigare träningserfarenhet kan alla vara med! Se klipp på YouTube

SH’BAM™

Det här är klassen för dig som vill svettas, dansa och ha kul. SH’BAM™ bygger på enkla heta moves till listettor och remixade gamla favoriter - helt enkelt det perfekta sättet att komma i form och samtidigt låta din inre stjärna lysa.

ZUMBA®

Ett glädjefyllt och dynamiskt danspass beserat på latinamerikansk- och internationell musik och dansrörelser. Vi kombinerar snabba och långsamma rytmer i enkla steg och tränar kondition, styrka, balans och flexibilitet. Du behöver inga förkunskaper. Rörelseglädje till heta rytmer står i fokus. - Join the Party!